Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
eeeee... ja straciłem 10k ;/// xd
Witam. Przez was parówy znowu zacząłem grać, a ja mam problem z hazardem. Sad Stawiałem po 450, dwa razy udało się ugrać po 50k, ale później z 800k zrobiłem 600k. ;< Przerzuciłem się na inna grę i z 600k zrobiłem 500k. Big Grin ale...

[Obrazek: o-kurwapn_wxsrwpp.png]
Big Grin Big Grin Big Grin

[Obrazek: ekhpng_wxsrwer.png]
Big Grin
Havajan, na grę przeznaczyłem około 100 000 BAP, grałem za 5000 cały czas, oto wynik:

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Witam 9 Grupa! Big Grin
Nie mogę co za farty Big Grin gratki Big Grin
@[krismat23], jakiego Ty masz człowieku farta Big Grin to aż się nie mogę nadziwić Big Grin

Sampel44, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
Ktoś się może orientuje co się dzieje w kwestii Skrilla? Można wypłacać na ten procesor (oczywiście po napisaniu ticketu)?
@krismat23
Graty Smile.
Ja nawet nie zaczynam grać, bo z moim szczęściem wszystko przewalę Big Grin
Ciekawe post na fejsbuku znowu...Blame'owanie Yana za spadek cen sharesow, podczas gdy sam rzucil roadblocki po smiesznie niskich cenach.

Czy "But on the flip side, the company is growing well... Public sentiment is way down right now. But behind the scenes, our offices & staffing situation is only a couple weeks away from dramtically improving. This will send our productivity through the roof." ; Fajnie ze sie rozwijaja, szkoda ze od dluzszego czasu nie wynika z tego nic, oby ruszylo cos zanim "public" juz calkiem na nich kreske postawi, bo wtedy moze byc slabo.

No i moj ulubiony fragment - "Combine that with a debt swap perhaps (if need be), and we'll rebound this like crazy." - Ja nawet pisac nic na ten temat nie bede... Wink
Kurcze , i niepotrzebnie tu znowu wchodziłem ; ( gdy zobaczyłem co wyczyniał krismat23 , z 60~k zrobiłem 20 k , potem na coin flapie spadłem do 6 bap Big Grin jutro sie pobawie od nowa , lecz pewno i tak nic z tego : ( . No cóż , to jest hazard :|
Nie martw sie, krismat teraz zaczal plynac, tylko tym juz sie nie chwali Tongue Bylo ponad 200k na plus na slotsach zwyklych, juz jest ponad 300k na minus Wink Wiec tak rozowo nie jest, jakby mozna myslec patrzac na same screeny. Havajan widze to samo z reszta Big Grin
Odpowiedz