Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Właśnie się dowiedziałem, że w Paidverts jest polski support, a więc możemy do nich pisać tickety, nie łamiąc swojego języka, a raczej palcy po angielsku
Tutaj dowód, jak dostałem odpowiedź na ticketa:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2015 23:44 przez Meloman.)
(11-02-2015 23:43)BertoneTurbo napisał(a): Error: [{"L_ERRORCODE":"10002","L_SHORTMESSAGE":"Restricted account","L_LONGMESSAGE":"Account is restricted","L_SEVERITYCODE":"Error"}]
tez tak macie przy kupnie kampani?
To prawdopodobnie dlatego, że Paypal wyłączył "chwilowo" obsługiwanie Paidverts
P.S
Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wypadł dzień w którym były te ogromne naliczenia, chce się dowiedzieć być może nowych rzeczy to właśnie zaktualizowałem dziennik http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-inwes...073?page=9
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2015 01:01 przez Meloman.)
Panowie jak dziś Wasze naliczenie z SUU Mini? U mnie szalone 0,84$ Zastanawia się jak rozwiążą sytuacje z naliczeniem SUU Mini z dnia wielkiego naliczenia bo niestety wtedy nie puścili a z tego ile wtedy kampanii ludzie wykupili można by było trochę ugrać
Cholera, a pisałem do nich po polsku jakieś 2 tyg. temu, to kazali mi to przetłumaczyć na eng. i wysłać jeszcze raz. Ty masz Meloman chyba specjalne warunki u nich.
@[Cinkowsky13], ja dziś dostałem $0,88 z suu mini.
Nie każdy musiał kupować kampanie reklamowe w dniu wielkiego naliczenia sporo ludzi mogło kupować akcje za dolary a później sprzedawać je za bap. Była wtedy w miarę atrakcyjna cena i lepiej było w ten sposób uzupełnić swoje bapy, więc nie koniecznie suu mini musi przynieść zyski