Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ma ktoś może problem z utworzeniem nowego linka? Chodzi o to, że mi nie pojawia się nawet kategoria, żeby sobie wybrać czy to ma być download, czy może player.
To wszystko zależy od targetu, metody promocji i całej rzeszy czynników. W perspektywie długoterminowej, logicznie rzecz biorąc, najlepiej stosować MT, ale trzeba dokładnie przemyśleć stawkę.
cemu wasz czat tak słabo działa, dlaczego usuwane sa watki gdy sie loguje w ten sposób nie mozna nawiązac konwerscacji wezcie przykąłd z inyych serwisów jaki maja fajny zcat dla uzytkowników a u was sie nic nie dzieje
Moja zamrożona kasiorka już od wczoraj u mnie
Także poczekaj
ja powracam na Eforse
(26-06-2017 09:53)Elgar napisał(a): Co się dzieje z zamrozonymi środkami MO z marca? 3 tygodnie temu prosiliscie o "jeszcze parę dni cierpliwości", a pieniążków nadal nie mam.
Leadmore nie ma download, Firesub póki co nie ma zliczania leadów, tak więc przenoszę się na eforse. Mogę od razu stworzyć program i wrzucić linki na stronę czy muszę czekać na akceptację przez admina? Jak ogólnie z zarabianiem tutaj, da się coś uskubać jeszcze?