Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Program Reinkarnacja już byl czy teraz go dodali?

Grafika to chyba jakiś żart facepalm
Glosy: PapaSmerf (+1)
Był już dawno
(06-02-2015 11:01)forumisko napisał(a):  Program Reinkarnacja już byl czy teraz go dodali?

Grafika to chyba jakiś żart facepalm

Dodany ten program z freebiza z odnowioną grafiką która przedstawia się bardzo dobrze!
powiedzcie mi dlaczego jak w programie "pobieranie" edytuje żeby było 2 pobrania to mi w grafice pokazuje 2837 pobrania jak to zmienić??
(06-02-2015 12:31)tremen napisał(a):  powiedzcie mi dlaczego jak w programie "pobieranie" edytuje żeby było 2 pobrania to mi w grafice pokazuje 2837 pobrania jak to zmienić??

http://zarabiam.com/Temat-Leadmore-Nowa-...ich-100877 pierwszy post Wink
Glosy: PapaSmerf (+1)
to wiem chodziło mi bardziej czy ten edytor nie działa jeśli chodzi oto czy mi tylko tak pokazuje??
Z tego co widzę, to program reinkarnacja zajął miejsce Prezentu na święta, czy jak tam się nazywał ten program..
@[szykiryki] Świetna konwersja jak na program pobieranie! Ja u siebie mam góra 2-3% w tym programie ;p

Sprawdziłem doładowania i na 85 wejść wpadło 7 leadów, więc moim zdaniem całkiem nieźle.

Od ilu leadów (mniej więcej) można pisać o drugie podwyższenie stawki? wiem, że to zależy od leadów, ale pytam tak teoretycznie, bo przypuszczam, że moje niecałe 300 leadów to jeszcze zbyt mała ilość, a kilka groszy więcej na leadzie by się przydało ;p
Glosy: szykiryki (+1)
(06-02-2015 13:01)rekki napisał(a):  Z tego co widzę, to program reinkarnacja zajął miejsce Prezentu na święta, czy jak tam się nazywał ten program..
@[szykiryki] Świetna konwersja jak na program pobieranie! Ja u siebie mam góra 2-3% w tym programie ;p

Sprawdziłem doładowania i na 85 wejść wpadło 7 leadów, więc moim zdaniem całkiem nieźle.

Od ilu leadów (mniej więcej) można pisać o drugie podwyższenie stawki? wiem, że to zależy od leadów, ale pytam tak teoretycznie, bo przypuszczam, że moje niecałe 300 leadów to jeszcze zbyt mała ilość, a kilka groszy więcej na leadzie by się przydało ;p

Pisać / pytać zawsze możesz Smile
Najwyżej Ci napisze, że jeszcze nie Smile
Glosy: rekki (+1)
siuema, u was ten komunikat też się pojawił?
Cytat:Prosimy nie wysyłać tego samego rachunku dwukrotnie. Nie przyspieszy to realizacji wypłaty, a jedynie opóźni cały proces dla wszystkich partnerów.

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
(06-02-2015 13:10)Zarobiony_Koles napisał(a):  siuema, u was ten komunikat też się pojawił?
Cytat:Prosimy nie wysyłać tego samego rachunku dwukrotnie. Nie przyspieszy to realizacji wypłaty, a jedynie opóźni cały proces dla wszystkich partnerów.

U mnie nie ma takiego.
Glosy: Zarobiony_Koles (+1)
Odpowiedz