Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problemy, awarie, błędy » Temat dotyczący problemów technicznych

Autor Wiadomość
RE: Problemy, awarie, błędy
Sprawdź:
Ja mam problem o połowę mniej wejść na hdvod.pl nie wiem co się dzieje
Co jest eforsa, wczoraj o 12 zleciłem wypłate posłałem rachunek z 3 razy na wszelki wypadek, a dalej mam oczekiwanie na rachunek :/
(30-08-2014 13:07)polokk napisał(a):  Co jest eforsa, wczoraj o 12 zleciłem wypłate posłałem rachunek z 3 razy na wszelki wypadek, a dalej mam oczekiwanie na rachunek :/

Nie zawsze tego samego dnia odbierają...a w weekendy odpoczywają. W poniedziałek będziesz miał prawdopodobnie status zrealizowana i być może po południu już kasę na koncie Smile
Wyślij rachunek jeszcze z 10 razy na wszelki wypadek.

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
siemasz nie chwyciłem aluzji, jak to sie mówi przezorny zawsze ubezpieczony,a wysyłałem bo różnie bywa, czasem literówka w odbiorcy czy cokolwiek ...

Eforso - coś nie prawidłowo zlicza, się dziwię ,że konwersja okropnie niska (poniżej 1% - nigdy tak nie miałem jeszcze) to np w fullhd zlicza tylko aktywacje, ale samych rejestracji już nie, do tego z freedoładowań ludzie mi piszą, że kase im wciągnęło, a u mnie rejestracji 0/aktywacji 0
To zrozum, że przez takie wysyłanie kilka razy tylko dokladasz eforsie roboty, przez co wszyscy dłużej czekamy. Jak rachunek nie dojdzie do 3 dni to sami wyślą przypomnienie, żebyś dosłał.

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
(30-08-2014 22:06)polokk napisał(a):  siemasz nie chwyciłem aluzji, jak to sie mówi przezorny zawsze ubezpieczony,a wysyłałem bo różnie bywa, czasem literówka w odbiorcy czy cokolwiek ...

Eforso - coś nie prawidłowo zlicza, się dziwię ,że konwersja okropnie niska (poniżej 1% - nigdy tak nie miałem jeszcze) to np w fullhd zlicza tylko aktywacje, ale samych rejestracji już nie, do tego z freedoładowań ludzie mi piszą, że kase im wciągnęło, a u mnie rejestracji 0/aktywacji 0

Dokładnie musi nie prawidłowo zliczać, nawet sam to sprawdziłem poświęcając 30zł Wink Leada oczywiście nie zaliczyło a hajs pobrało.

Konwersja mniejsza 3-krotnie niż w poprzednią sobotę, choć wg. moich obliczeń powinna być dużo większa. Możecie pisać, że tutaj nic nie dadzą obliczenia ale ja wiem swoje - sami byście mi to przyznali, gdybym opisał tą niszę ale nie będę jej tu opisywał...
Odp: RE: Problemy, awarie, błędy
(30-08-2014 22:06)polokk napisał(a):  ... do tego z freedoładowań ludzie mi piszą, że kase im wciągnęło, a u mnie rejestracji 0/aktywacji 0
No co zrobisz, nic nie zrobisz Smile

Tapniete z telefonu
Jest coś chyba na rzeczy bo faktycznie nieprawidłowo zlicza...jakby te leady uciekały Lol
No to miejmy nadzieje, że doliczą te leady co wczoraj i dzisiaj "uciekły" w co oczywiście wątpię.
Odpowiedz