Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Klamstwo Rhaegara!!!! » Rozmowa gg z Rhaegarem.

Autor Wiadomość
RE: Klamstwo Rhaegara!!!!
Sprawdź:
I co, zrobiliscie cos z tym? Czy jak zawsze na gadaniu sie skonczylo?
Po wcześniejszych akcjach, były składane zawiadomienia do prokuratury i to kilkakrotnie. Oczywiście bez żadnych rezultatów - nie można ustalić obecnego miejsca zamieszkania podejrzanego.

[Obrazek: giphy.gif]
A to jaja.
Dostałem dziś pismo, że sprawa znów została wznowiona i będzie przeprowadzane całe te śledztwo.
(21-04-2015 10:32)SweetSensi napisał(a):  Dostałem dziś pismo, że sprawa znów została wznowiona i będzie przeprowadzane całe te śledztwo.

Do mnie też dziś przyszło pismo, zapewne w tej sprawie. Niestety nie znam szczegółów, bo nie ma mnie w domu. Do kogoś jeszcze przyszło pismo?

Jak można gościowi którego się nie widziało na oczy wysłać taką kasę? Ja bym 10 zł mu nie dał, a co dopiero więcej.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Glosy: full2000 (+1), Pawlak093 (+1)
Też zarabiasz na stronach, gdzie nie widziałeś osobiście właścicieli. Takie ryzyko zawodowe Tongue Było, minęło.

Tez dostałem dzis pismo, ciekawe czy coś z tego będzie
Czy komuś przyszło teraz kolejne pismo z sądu?

konradPLN
SweetSensi

Dostaliście kolejne pismo w tym miesiącu?

Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: