(22-11-2012 22:29)Ropsont napisał(a): Czy nie czujesz chociażby trochę stresu, stawiając w kilka sekund kwotę równą miesięcznej wypłacie większości Polaków?
Czy masz raczej zawsze jakiś spory procent pewności, że Ci się powiedzie czy raczej robisz to czysto intuicyjnie? Pytam, z uwagi na to, że sam przymierzam się do obstawiania na eXbino, póki co doszkalam się w samym Forexie już na wyższym poziomie niż kiedyś, a aspekt psychologiczny w tej dziedzinie jest bardzo ważny.
Ja tam się w kasynie boję postawić 5euro, a co dopiero 500 
Od dłuższego czasu mówię, że gdyby to były pieniądze z wpłaconego depozytu to na pewno bym takich kwot nie stawiał. Moja strategia była prosta - wpłacić depozyt, obrócić odpowiednią ilość razy, wypłacić to co wpłaciłem i potem grać już tylko i wyłącznie tym co zarobiłem. Zdaję sobie sprawę z tego, że w transakcjach stawiam duże kwoty, które tak jak mówisz - są równoznaczne z miesięczną wypłatą, ale jeszcze raz podkreślam - są to pieniądze zrobione na exbino a nie moja miesięczna wypłata. Po co mam stawiać 20€ w transakcjach, których jestem praktycznie pewien?
Wybieram tylko te opcje, które są w co najmniej 95% pewne (nie wyliczam tego, oceniam na tzw. oko

)
A jeśli macie mi cokolwiek sugerować to nie będę już wstawiać tu żadnych screenów. Nikogo nie namawiam na inwestowanie na exbino ani na żadnej innej platformie z opcjami binarnymi. Założyłem temat licząc na to, że poznam ludzi, którzy chcą się podzielić swoimi spostrzeżeniami, ale jak widać - ciężko z tym.
Tak więc od dzisiaj nie będzie już żadnych screenów z moich transakcji.