Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
pożyczyłbym z 300- 500 euro. Znacie jakieś dobre strony zagraniczne ? Oprócz btcjam bo tam nie akceptują moich zdjęć bo rozdzielczosc niby słaba. Nie wiem o co im chodzi jak wszystkie Payslip są mega wyraźne.
Przez polskie portale sie nie rejestruje bo pracuje w Irlandii na kontrakt i w euro zarabiam
Proponuję wstrzymać się z pożyczkami na zakramini i skupić się na finansowo, bo niestety zakramini stała się portalem dla oszustów. Nic sobie nie robią z braku oddanych pieniędzy, a użytkownicy czytający ten temat sami zakładają tam wnioski o pożyczkę i ich nie spłacają.
Poszukuję osoby, która udzieli mi "pożyczki" na 3 miesiące (jednorazowa spłata w lipcu bądź też sierpniu). Kwota to około 400zł.
Potrzebuję tych pieniędzy, gdyż chciałbym zakupić serwer dedykowany do pewnej gry. Do pracy wybieram się 1 czerwca (tegoroczny maturzysta) tak więc do pierwszej wypłaty jeszcze troszkę brakuje :/ .
Za udzielenie pożyczki oferuję :
Bonus (do ustalenia na pw)
Umiejscowienie wybranego baneru (czy coś w ten deseń. link do poradnika odnośnie zarobku w internecie z Pana refflinkiem czy coś) na stronie serwera gry
Zainteresowanych proszę o kontakt na pw aby omówić potrzebne kwestie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
(28-05-2016 15:03)Vamph napisał(a): Poszukuję osoby, która udzieli mi "pożyczki" na 3 miesiące (jednorazowa spłata w lipcu bądź też sierpniu). Kwota to około 400zł.
Potrzebuję tych pieniędzy, gdyż chciałbym zakupić serwer dedykowany do pewnej gry. Do pracy wybieram się 1 czerwca (tegoroczny maturzysta) tak więc do pierwszej wypłaty jeszcze troszkę brakuje :/ .
Za udzielenie pożyczki oferuję :
Bonus (do ustalenia na pw)
Umiejscowienie wybranego baneru (czy coś w ten deseń. link do poradnika odnośnie zarobku w internecie z Pana refflinkiem czy coś) na stronie serwera gry
Zainteresowanych proszę o kontakt na pw aby omówić potrzebne kwestie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam