Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS

Autor Wiadomość
RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS
Sprawdź:
legalna, przecież nie napdasz na bank i nie robisz z tego starterów Smile , wszystko jest dostępne.

JasiekGamer, niby pokaż link do tego sposobu z 2013 roku, bo aż śmiać mi się chcę z tego co piszesz. Hejty, hejty.. wszędzie hejty. Poza tym, założył dziś konto i niby tak szybko kupił, gdzie dopiero teraz jestem online Big Grin Po pw można nawet sprawdzić.
Jasiek nie wiem jak, ale raczej konto do hejta Big Grin

Zakupiłem poradnik chociaż nie jestem jeszcze pewien czy to działa, bo muszę jeszcze troszeczkę poczekać Big Grin Mam nadzieję, że @[fusion822] jest uczciwą osobą i wszystko będzie OK (oby słowa Jaśka się nie sprawdziły) Idea
I ja zakupiłem poradnik, nie działa ten sposób, czekam na odpowiedź od fusion822 w tej sprawie, puki co na spokojnie to piszę. Ale mój spokój minie jeśli nie odzyskam pieniędzy lub nie otrzymam odpowiedzi od fusion822.
Mam to samo. Sposób nie działa. Zrobiłem wszystko to co było napisane w poradniku. Widzę że nie tylko mnie oszukał. Tyle że ja zakupiłem sporo tego towaru. Teraz nie wiem co z tym zrobić. Pisałem do autora, zero odzewu. Mam nadzieję że gościu się odezwie, inaczej trzeba będzie zrobić coś z tym zbiorowo. Wiem że poradnik był sprzedawany napewno na jeszcze jednym forum.
i Jasiek miał rację.. Już wiadomo dlaczego recenzji nie było..
tak, ja zakupiłem na innym forum, tam sprzedał ponoć 2 sztuki, jak na razie to mi tez nie działa sposób
Czyli daliśmy się zrobić w przysłowiowego konia. Na szczęście mam jego dane z przelewu.
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 12:48 PM

Ma.gdzies temat chyba xd
Jak macie jego dane.i oszukal wieksza liczbe osob zgloscie to.

Wyslane z tel
@[fusion822]
Mam nadzieje, że ustosunkujesz się do tego co ludzie piszą - w jakiś poważny sposób.
On do niczego się nie ustosunkuje, bo ma to gdzieś. Kasę dostał i myśli że go nie widzimy. Czyli z tego co wnioskuje to oszukanych jest na ten czas 4 użytkowników.
Wątek zamknięty