Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów)

Autor Wiadomość
RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów)
Sprawdź:
Skopiowane z FP allegro, moim zdanie akcja do *** ;/
---
Czekaliście na kolejne kupony na 20zł? Mamy je! Tym razem nieco bardziej mobilnie, ponieważ będziecie mogli je odebrać w specjalnych.... tramwajach Szukajcie ich w pięciu miastach: Warszawie, Poznaniu, Krakowie, Gdańsku i Łodzi w godzinach od 12:00 do 20:00 w dniach 5-7 i 12-14 grudnia! Wszystkich zmarzluchów rozgrzejemy kawą, herbatą i gorącą czekoladą Trasy poniżej:

Warszawa
Metro Wilanowska - Puławska - Marszałkowska - Pl. Bankowy - Andersa- pl. Wilsona - Metro Marymont

Poznań
Franowo - Kórnicka - M.Rocha - Wrocławska - Podgórna - Marcinkowskiego - Podgórna - Strzelecka - Królowej Jadwigi - M.Dworcowy - M.Teatralny - Fredry - Pl.Wielkopolski - R.Śródka - Jana Pawła II - Kórnicka – Franowo

Kraków
Cichy Kącik - Al. 3 Maja - Piłsudskiego - Straszewskiego - Franciszkańska - Dominikańska - Westerplatte - Pawia - Kamienna - Długa - Basztowa - Dunajewskiego - Podwale - Straszewskiego - Piłsudskiego - Al. 3 Maja - Cichy Kącik

Gdańsk
Pętla Oliwa - Wita Stwosza - Grunwaldzka - Zwycięstwa - Armii Krajowej - Al. Witosa - Pętla Łostowice - Świętokrzyska

Łódź
Plac Niepodległości - Piotrkowska - Zachodnia - Zgierska - Helenówek
Raczej nikt nie bedzie lecial specjalnie do tramwaju tylko i wyłącznie po to, żeby dostać kupon na 20 złotych... troche nietypowa akcja, aczkolwiek ze strony Allegro dosc rozsądnie przemyslana, bo unikną zakladania nowych, bezwartosciowych kont.
racja. Powinni ustalić że z kuponów mogą korzystać np. co najmniej miesięczne konta. Ja akurat robię zakupy za 230 zł i myślałem że dadzą jakiś porządny rabat ale lipa ;/ mogę się założyć że pojawią się kupony kiedy już owe zakupy zakupie (masło maślane xD)
Dzięki za informacje. Kolejny rabat 20zł się sprzyda.
Pojawiły się nowe kupony rabatowe na 20 zł, do odebrania w aplikacji mobilnej z okazji mikołajek.
Ten z tramwaju nie da się jakoś odebrać w domu ? Ostatnio z citylightem tak było, że możnabyło w domu odebrać
Odp: RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów)
(06-12-2014 07:54)rico88 napisał(a):  Pojawiły się nowe kupony rabatowe na 20 zł, do odebrania w aplikacji mobilnej z okazji mikołajek.
Kupony pojawiły się już 05.12
(06-12-2014 08:42)Lontek napisał(a):  Ten z tramwaju nie da się jakoś odebrać w domu ? Ostatnio z citylightem tak było, że możnabyło w domu odebrać
Musisz zalogować się n wifi w tramwaju i dopiero dostaniesz kupon.
Ja tam żadnego kuponu nie musiałem odbierać, zalogowałem się na telefonie na allegro, kupiłem coś za powyżej 50zł, zapłaciłem transakcją przez bank i automatycznie 20zł mniej zapłaciłem.
Odp: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów)
Bo dostałeś rabat z obecnej akcji.
Jak to wygląda z tym tramwajem? W godzinach szczytu wiem jak w Łodzi są zatłoczone te pojazdy i tam jacyś ludzie stoją i rozdają czy jak?
Wątek zamknięty