Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To bardzo dobrze Ja ściągnąłem Oande i odnoszę wrażenie, że trochę lepiej jest niż w Alpari. No chyba, że to przez rzadkie odpalanie MT4 ostatnimi czasy.
Nie wiem kto robił analizę NZD/JPY, ale dziwnie rozważył, że ta zielona linia zadziała jako wsparcie - szczególnie, że w tym momencie cena znajdowała się już pod nią. I pod nią też została do końca sesji - typ bardzo odbiegający od rzeczywistości
Nie wiem kto robił analizę NZD/JPY, ale dziwnie rozważył, że ta zielona linia zadziała jako wsparcie - szczególnie, że w tym momencie cena znajdowała się już pod nią. I pod nią też została do końca sesji - typ bardzo odbiegający od rzeczywistości
Analizy robi administrator strony, więc dokładnie nie wiem z czego korzysta. Ogólnie są to rózne wskaźniki rysujące linie, a wsparcia i opory ustawia samodzielnie na podstawie swojej wcześniejszej skutecznej gry na opcjach, poza tym nikt nie każe w te opcje wchodzić, ponieważ są to tylko sugestie