Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Przykładowe setupy i rekomendacje handlowe dla opcji binarnych
Sprawdź:
(06-10-2014 11:37)Diabełek napisał(a): Miałem zagrać, ale wstrzymam się, bo TopOption ogranicza otwieranie transakcji w przód.
A z chęcią dałbym na Call i wygaśnięcie na wieczór.
Chyba dobrze, że się wstrzymałeś Jak na razie poszło w całkowicie drugą stronę, retest strefy wsparcia okazał się nieudany. Jednak poniedziałkowa korekta USD okazała się na tyle silna, że nawet słabe JPY nie było w stanie się jej przeciwstawić.
No nic, zobaczymy gdzie cena zatrzyma się wieczorem
Kilka sekund temu wskoczyła mi zyskowna opcja zagrana przed 9.00.
Miałem zagrać przy Oporze nr 3, ale pomyliłem się i zagrałem przy oporze 2. Ale jest zysk
Dziś widzę wielokrotnie próbuje przebić 0.88795 (mój opór nr 2) na M15 . O ile nie zacznie spadać, to myślę, że może pójść dalej zgodnie z trendem i przebić opór.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2014 13:00 przez Diabełek.)
(09-10-2014 12:59)Diabełek napisał(a): Kilka sekund temu wskoczyła mi zyskowna opcja zagrana przed 9.00.
Miałem zagrać przy Oporze nr 3, ale pomyliłem się i zagrałem przy oporze 2. Ale jest zysk
Dziś widzę wielokrotnie próbuje przebić 0.88795 (mój opór nr 2) na M15 . O ile nie zacznie spadać, to myślę, że może pójść dalej zgodnie z trendem i przebić opór.
Po danych z Ameryki o zasiłkach na razie mocno leci (ponad 40 pips )
Cześć, jestem nowy w opcjach i dopiero się uczę, więc chciałbym zadać pytanie: http://comparic.pl/audnzd-retest-strefy-oporu/ tutaj jest sugerowane granie na "put", aczkolwiek patrząc na ostatnie 12h wartość stale rośnie. Jaka jest tego przyczyna?
Zacząć trzeba od tego, że nie zawsze poziomy się sprawdzają. Nie da się przewidzieć rynku w 100% a w 70% jest to ekstremalnie trudne.
Dojście do poziomu oporu powinno skutkować spadkiem ponieważ jest to taka bariera dla ceny. Przy odbiciach zawsze cena najpierw musi poruszać się w jednym kierunku, żeby odbić w drugi.
Łukasz tutaj parę analizuje od dłuższego czasu i tak jak pokazał, na wykresie tygodniowym jest bardzo mocny niedźwiedzi sygnał, który sugeruje spadki. Schodząc niżej widzi dodatkowo opór - czyli dwie wskazówki na spadki. A sygnał z wykresu tygodniowego to bardzo mocny znak.