Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
▶ 24option ◀ - najlepszy broker opcji na rynku światowym » lider na rynku opcji binarnych

Autor Wiadomość
RE: 24option - najlepszy broker na rynku światowym
Sprawdź:
Mam pytanie do Was, ciezko u mnie z ang. ostatnio a google nie pomaga. Zaoferowali mi bonus 30% przy wplacie 400$. Wyczytalem, ze trzeba go obrocic 50 razy czyli na 6 tys. Mam pytanie czy np. jezeli dojde do kwoty 4000$ moge cos z tego wyplacic czy trzeba miec zrobione te 6000 obrotu zeby w ogole zlecic wyplate?
Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, bo sam do końca nie jestem pewien. Przysłali Tobie warunki obrócenia bonusu? Spróbuj dowiedzieć się dokładnie w supporcie, aby mieć pewność,. Użyj translatora google Smile

[Obrazek: giphy.gif]
UzylemSmile ale przy takim bonusie chodzi o 6000$ obrotu bo musze go zrobic 50 razySmile

OdpisaliSmile mozna wyplacic ale tracisz bonus i profitySmile kicham takie cosSmile
To tak samo jak bonusy u bukmacherów.
Musisz obrócić wymaganą ilośc razy. Czyli możesz obrócić go 50razy a na końcu mieć kwotę rzędu 1000 Wink
Obrót się liczy, a nie zyski
Jak nie weźmiesz bonusu, to możesz wypłacać kiedy chcesz. A bonus możesz wziąć, jeżeli wiesz, że nie masz zamiaru wypłacać (bo obrócenie potrwa trochę, chyba że stawiasz ze 100 opcji dziennie).
Dlatego sobie go na starcie odpuszczam. Bo sie zablokuje
[Obrazek: sdrrewr2435.png]

No kurczę, wchodzę rano i taki widok. Okienko z walutami zrobili takie małe i strasznie to przeszkadza.Undecided
U mnie wszystko po staremu jak sie zalogowalem.
Tyle że ja tam nigdy konta nie miałem i nie chciałem robić, a jedynie podglądałem wykresy, a robiąc taki baner zmusili mnie do rejestracji Tongue Ale konto założyłem, wplacać nie muszę a już pani Katerina (chyba rosjanka) dzwoniła do mnie.
Hahahah, ja jej w koncu napisalem, ze jak bede mial pytania to sie skontaktujeSmile po wplacie depozytu zasmiecaja mi skrzynke spamem:/:/
Odpowiedz