Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli chodzi o rejestracje na serwisach z reflinkami do gier to trzeba mieć szereg rzeczy na uwadze i wszystko dokładnie opisać w dziale refback za pieniądze. Jeżeli ktoś nie potrafi opisać użytkownikom jak mają się rejestrować to jest to jego wina i niech nie daje do tego działu tematu. Są przecież działy refback za refback i refback za reput i tam można spokojnie napisać, a jak nie zaliczy, a ktoś da screena to wtedy dać mu reput czy zrobić refback. Proste.
(18-08-2014 16:09)Lami napisał(a): Edit: 17:28 I bam, żadnej wiadomości prywatnej, czyżby odważny tylko przy widowni?
chyba nie myślisz że cię będę karmił ? to moja ostatnia wiadomość w tym temacie, niebawem zostaniesz rozliczony, żegnam
Czyli mam rację, nie potrafisz się obejść bez widowni, nawet boisz się odpisać na dwie wiadomości. Marny z Ciebie pozer.
A co do rozliczenia to czekam z niecierpliwością, będę miał pretekst aby móc Cię wyśmiać. Nie masz pojęcia na czym polega system reputacji, jesteś silny wyłącznie gdy ktoś inny patrzy i nawet nie potrafisz dyskusji do końca pociągnąć. Żegnam, I won
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2014 17:11 przez Lami.)
Lami, Lamo, czy gimbo. Daj sobie już spokój, bo połowa forum ma z Ciebie bekę. Temat został wyjaśniony 3 strony temu, a Ty nadal to ciągniesz, jak Sasha.
"gimbo" powiedziała osoba, która używa słowa "beka" http://static.polskieradio.pl/8b2c0734-e...a8169.file
Chcesz o tym porozmawiać to przenieśmy się na pw, bo nie mam zamiaru dalej tutaj spamować.
I nie bądźmy hipokrytami, sam też masz 16 lat, więc jakiekolwiek docinki odnośnie wieku możesz sobie wsadzić i pomieszać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2014 21:15 przez Lami.)
(18-08-2014 21:12)Lami napisał(a): "gimbo" powiedziała osoba, która używa słowa "beka" http://static.polskieradio.pl/8b2c0734-e...a8169.file
Chcesz o tym porozmawiać to przenieśmy się na pw, bo nie mam zamiaru dalej tutaj spamować.
I nie bądźmy hipokrytami, sam też masz 16 lat, więc jakiekolwiek docinki odnośnie wieku możesz sobie wsadzić i pomieszać
Wiesz, tylko 16 lat, a 16 lat to wielka różnica, która nas dzieli.
Jej, czy na tym forum nie ma moda? Zamknij to ktoś