Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[BonRabat.pl] - Nowy PP » Zagospodaruj dowolną niszę PP! Kreator – Bony i Rabaty na dowolne produkty.

Autor Wiadomość
RE: [BonRabat.pl] - Nowy PP
Sprawdź:
Ponad dzień czekać na akceptacje ..
jeśli zniknęły wszystkie moje programy z bonrabat to czy nadal działają z nich odnowienia ?
Ja czekam juz 3 dzień , w piatek napisałem również email do eforsy - 0 odzewu. Czy jakas inne konkurencyjna strona prowadzi program z bonami/rabatami ?

emix, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
4/5 dni czekania i nadal nic. Pisałem już o akceptację bonrabat brak odzewu..
U mnie jest to samo, a z tego programu miałem największe zarobki ;/
Witamy, zgodnie z przekazywanymi informacjami BonRabat został na chwilę obecną wyłączony z powodu licznych nadużyć partnerów.
Nie mamy na to wpływu i niestety w tej formie musieliśmy zakończyć tą usługę z powodu partnerów, którzy nie przejmowali się znakami towarowymi, zastrzeżonymi nazwami marek czy też wprowadzaniem w błąd użytkownika.

Przygotujemy inną usługę w miejsce BonRabat ale w formie takiej, aby wyeliminować te nadużycia partnerów.

Pozdrawiamy serdecznie.
@[eforsa] a co z odnowieniami z bonrabat?
(03-02-2015 14:54).::Nicko::. napisał(a):  @[eforsa] a co z odnowieniami z bonrabat?

System został tak skonstruowany, że wyłączenie serwisu PP nie ma żadnego wpływu na otrzymywane odnowienia. Użytkownicy zapisani na subskrypcję generują odnowienia aż do momentu wypisania się z subskrypcji.

Pozdrawiamy serdecznie.
Zamiast bawić się w zmiane wyglądów programów to lepiej zajmijcie się tym aby programy wczytywały się szybciej Angry
Glosy: kamildv5 (+1)
(03-02-2015 14:37)eforsa napisał(a):  Witamy, zgodnie z przekazywanymi informacjami BonRabat został na chwilę obecną wyłączony z powodu licznych nadużyć partnerów.
Nie mamy na to wpływu i niestety w tej formie musieliśmy zakończyć tą usługę z powodu partnerów, którzy nie przejmowali się znakami towarowymi, zastrzeżonymi nazwami marek czy też wprowadzaniem w błąd użytkownika.

Przygotujemy inną usługę w miejsce BonRabat ale w formie takiej, aby wyeliminować te nadużycia partnerów.

Pozdrawiamy serdecznie.

1. Jak wchodził program to w pierwszym poście było jasno napisane o gospodarowaniu dowolnej niszy, znane marki produkty itp to ludzie promowali, było jasno napisane że to strona Landing Page i osoba dostaje dostęp do jakiś usług więc gdzie to wprowadzenie w błąd?

2. A gotowe programy które zachęcają do wygrania konsoli tabletów też używają znaków a przecież to nie producent to organizuje więc też znaki powinny być zakazane jak to jest?

BossSH, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: