@nortix
No w sumie już nie wnikam w powody opóźnień, ale myślę, że mógł chociaż ten cały II filar usunąć ze strony.
W każdej zakładce wyskakuje "podstrona w budowie" co ani trochę nie zachęca nowych użytkowników, a wręcz przeciwnie nawet myślę, że może odstraszać :/ A potem jeszcze się rodzą pytania typu "a co to"
Druga sprawa no to nagrody. Przecież częstsze aukcje i jakieś małe ubogacenie oferty nagród już wprowadziłyby jakąś świeżość i zachętę(aukcję jakoś zmniejszałyby w obiegu GP). Chyba z taką myślą są robione tematy z propozycjami nagród? Wystarczy tylko z tych propozycji wybrać kilka najlepszych!
Tu trzeba próbować RÓŻNYCH wariantów, a nie przyjmować postawy biernej czyli stać i patrzeć na to jak serwis "wchodzi w mały dołek". Myślę, że dopiero po tych licznych próbach, jakich admin powinien się podjąć, można by rozważać takie stanowcze kroki("próbowaliśmy, ale nic z tego, więc pozostaje tylko kasacja").
No i przede wszystkim więcej zainteresowania ze strony administracji... Może i jakoś się to kręciło, ale tutaj widać, że z czasem, kiedy coraz mniej się tym interesuje, to wszystko zaczyna iść w złym kierunku...
@matys307
Spróbuj się skontaktować czy zostało wysłane i kiedy. Chyba, że już to zrobiłeś.
Podejrzewam, że wysłał, ale nasza poczta polska.....