Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ford focus MKI 2000 1.8 tddi - piec lat bez wkladu finansowego poza normalnymi wymianami plynow i czesci eksploatacyjnych.
ps.
chyba u mnie zakonczy swoj zywot
Tramwajem Wcześniej jeździłem wysłużoną meganką, ale po przeprowadzeniu się z dziury jakim jest moje miasto do Poznania auto przestało się już sprawdzać przez korki, światła co kilkadziesiąt metrów i brak miejsc do parkowania... Komunikacja miejska mimo że nie idealna to tańsza (dla studenta przede wszystkim), szybsza i bezproblemowa. A jak od czasu do czasu jadę do rodzinnego miasta to wolę PKP - mimo że stara ciuchcia się wlecze to samochodem wychodzi tyle samo (brak autostrady czy ekspresówki), ale różnica jest taka że zamiast trzymać kierownicę to trzymam laptopa na kolanach i mogę pracować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 13:04 przez verona.)