Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-04-2014 12:39)Rafiks1992 napisał(a): skonczysz szkole czy co tam masz to i czasu wiecej bedzie bo nauka odejdzie ;d
Racja, ale zamierzam się kształcić w stronę inspektora BHP, po drodze zrobie technika na start więc tak czy siak życia na zarabianiu przez internet sobie nie ułożę, chyba, że potrwa to parę lat zanim się rozkręcę
hyy, chodzilem do szkoly zaocznie na bhp ale musialem przez prace zrezygnowac po pol roku ;p fajny zawod na poczatku tylko trudno, ale jak juz ogarniesz i doswiadczenie bedzie to wszystko samo do glowy bedzie Ci przychodzic ;P
taa utrzymac sie z zarobkow z neta, jest tu kilka osob np killer ktory wzial sobie do serca zarabianie w necie i teraz prawdopodobnie zyje w luksusie ;d Tobie tez sie moze udac, ale trzeba to traktowac powaznie jak druga prace i poswiecac te 6-8 godzin dziennie ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2014 14:45 przez Rafiks1992.)
(26-04-2014 06:59)Rafiks1992 napisał(a): no jak ladnie, ktos tu nam sie rozkreca ^^
Fajną nisze miałam.. tzn średnią jak widać po zarobkach, ale jednak coś wpadło, dla mnie spoko jak na początki
Powoli się wypala, ale mam nową tylko nie wiem jak się za nią zabrać jeszcze ale popracuje ten weekend trochę