Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Data oraz Zasady Forumowego Restocku.

Autor Wiadomość
RE: Data oraz Zasady Forumowego Restocku.
Sprawdź:
Nie noo proszę Was...dla wielu osób sobota to jedyny wieczór/noc gdzie można poszaleć w plenerze...
dobrze wiedzieć
Czekamy czekamy Smile
Sobota to najlepszy termin. A wszystkim nie dogodzi, przykro. Nie ma to Cie nie ma, trudno - następnym razem będziesz.
Mi też może się przytrafić jakiś grill lub nie zdążę wrócić od panny ale o to w tym chodzi, eliminacja naturalna ^^

dnr, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2011.
(25-03-2014 08:19)dnr napisał(a):  lub nie zdążę wrócić od panny

Jak kocha, to poczeka Jerk2

.. a restock nie Smile
trzeba czekać do 29 Sad ale ok Smile
będzie ciekawie jak wszyscy naraz się rzucąbeka
@up

pewnie tak będzie mam nadzieję że nie będzie w związku z tym większych problemów Smile jeśli wszystko pójdzie jak należy to w przyszłości zrobimy więcej takich rozdań, nie koniecznie na tak duża skale nagród, ale zawsze to fajna forma rozrywki, która Was nic nie kosztuje Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: Majka (+2)
@Admin

Mam takie pewne obawy. Potrafiłbyś powiedzieć ile około osób powinien utrzymać serwer Smile?
Bo przeczuwam mega przeciążenie.
Ja tam się nie martwię obciążeniami, a samą partycją bo bardzo możliwe, że jest uszkodzona, szkoda że wyszło to dzień przed restockiem, ale mimo wszystko postaram się aby wszystko poszło bez obsunięć. Właśnie robie backupa całego serwera.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Odpowiedz