Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-09-2014 16:25)golleador napisał(a): Działasz na allegro bez dg?
Tak, działam bez dg.
Rozdział 5 Dzień 1
Wróciłem, a ze mną nowe cele! Chcę zarabiam 5$ dziennie na PPI, jest to dla mnie wystarczalny zarobek. Zacząłem jakiś tydzień temu z moim mentorem(full2000), który dobrze doradza. Dzięki niemu już od samego początku zacząłem gromadzić pieniądze.
Każdy wie, że początki są ciężkie więc nie ma co rezygnować, a po wyniku z dzisiaj widać efekt jaki jest. Na początku jakieś pojedyncze leady, a później powoli dochód rośnie. Jak widać trzeba czasu, aż nasze posty/filmy zostaną zauważone.
Średnia dniówka: 0,51$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 18:34 przez GGG205.)
(08-11-2014 23:19)GGG205 napisał(a): ...Zacząłem jakiś tydzień temu z moim mentorem(full2000), który dobrze doradza. Dzięki niemu już od samego początku zacząłem gromadzić pieniądze...
Narobiłem sobie tygodniowy zapasów postów i też 2 dodałem. Jedna nisza jest bardzo dobra, ale problemem jest to, że ludzie rezygnują z instalacji bo wykrywa wirusa ;/. Wejścia rosną, a leady nie. Cóż założyłem konto dodałem ok. 250 znajomych i 20 grup. Zamierzam po spamować . Będę co tydzień dodawał wpis do dziennika ponieważ kiedy minął wolne nie będę miał tyle czasu.
Średnia dniówka: 0,51$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 18:35 przez GGG205.)