Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy aby na pewno wszystko dobrze zalicza z JavaScript iFrame (hdplayer)? Dzisiaj i wczoraj strasznie spadła konwersja (rejestracje na aktywacje).
Dałoby radę zmienić w JS iFrame tą promocję? Jest napisane, że promocja 1,23zł, lepiej byłoby chyba, gdyby było 0zł, tak jak przy rejestracji przy wejściu w link.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2014 23:26 przez jaro225.)
(10-02-2014 23:14)stmn napisał(a): Spokojnie, jednoznacznie jeszcze nikt nie napisał, że stare linki przestaną działać, nie macie co się martwić na zapas.
Jednak ja sądzę że działają, lecz nie nalicza z nich leadów. Niech się wypowie eforsa, najlepiej jak najszybciej.
(10-02-2014 21:57)creativeD napisał(a): Nie wiem czy to przez te nowe linki wprowadzone przez was czy od gimbazy tak mało dziś zarobiłem Podmienić linki na nowe zajął by mi tydzień ;/
Stare linki również działają i cały czas to zostawiamy.
Nowe linki dają Nam możliwość dalszego ich rozwoju w przyszłości tj. między innymi planujemy rozbudować statystyki wejść oraz uprościć/skrócić linki partnerskie aby wyglądały lepiej.
Sugerujemy aby każdy z partnerów w miarę możliwości zaczął używać stopniowo już nowych linków, bo tak jak wspomnieliśmy to je będziemy rozwijać w przyszłości.
-------------------------------- Jeżeli jeszcze ktoś ma jakiekolwiek problemy z nowym panelem / zauważy jakiś błąd / coś u niego nie działa to prosimy postępować wg. procedury:
Wysłać do Nas e-mail na [email protected] zawierający:
* dane konta Login/e-mail
* opis problemu + ew. adres PP którego on dotyczy
* Wszystko sprawdzimy, wszystko rozwiążemy i na każdą wiadomość odpowiemy!
Pozdrawiamy i liczymy, że nowy panel przypadnie do gustu wszystkim partnerom.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 13:36 przez eforsa.)
I znowu Ja z nowym problemem.
Teraz to już wgl nie mogę się zalogowac na konto. Tak jakby nie istniało. Dzisiaj próbowałem się logowac jakos o 19 ostatnio raz i nie mogę a wcześniej było wszystko okej. Pozdrawiam
Też potwierdzam. Dwa konta i jedno tak jakby nie istniało.
Rano wysłałem wiadomość do eforsa z odpowiednimi danymi i czekam.
Oczywiście wczoraj nie mogłem ich połączyć.
Też wyślijcie wiadomość jak tego jeszcze nie zrobiliście.
Nie mogę niestety zresetowac hasła, ponieważ wyskakuję Mi, że nie ma takiego konta, lecz gdy staram utworzyc konto o tych samych dany jest napisane, że jest już zajęte e-mail oraz login. Dlatego czekam na odpowiedź eforsy