Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Yt ma również swój algorytm sprawdzający filmiki. Pamiętaj, że również twój film musi zostać zaindeksowany aby pojawił się w wyszukiwarce. Pamiętam, że raz też tak miałem film nie pojawiał się nawet po 24h. Czekałem jednak dalej i w końcu się pokazał także czasem yt ma swoje maniery
Dzien 18
- dodanie bloga
- wgranie 5 filmików do yt
-dodanie do seo catalogów
-nabijanie pkt do wymiany na viewsy Dzien 19
-nabijanie pkt do wymiany na viewsy
- niestety mam dużo nauki = mało czasu na PPA
każdy na początku przygody z PPA mówi słabo słabo, a potem jak ludzie pytają : "jak ty to robisz??!!" to się odpowiada "jakoś samo leci"
więc głowa do góry i koś hajsiwo
Jak korzystam z cyberghosta ale wersji płatnej za 20 coś złotych za miesiąc. Wersja trial obsługuje mało ip i zamula ale możesz spróbować. Spróbuj również założyć konto za pomocą darmowej "wtyczki" http://www.dobreprogramy.pl/Tor-Browser-...34312.html (nie do końca wtyczka bo to jest jak by osobna przeglądarka ale trzeba mieć mozille zainstalowaną) do firefoxa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2014 19:45 przez ELdollaro.)