Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-01-2014 17:33)lodzik496 napisał(a): Po zleceniu wypłaty w zakładce Finanse mam pusto :x
w PESEL miałem mail wpisany i nie zauważyłem, mój błąd
u mnie to samo.. a wyplaty cofnąć nie moge.. co zrobiłeś?
Samo mi cofnęło wypłatę
(21-01-2014 18:22)DawidFB napisał(a): Da radę żebyście odprowadzali podatek od razu?
Czy trzeba podpisywać tą umowę i wypełniać i odsyłać Wam te kartki?
Przecież jest wyraźnie napisane, że nic odsyłać nie trzeba.
(21-01-2014 18:27)DawidFB napisał(a): A na moje pytanie odpowiesz? :>
Trochę lipton teraz z tymi wypłatami.
@lodzik496
czyli nie dostaje 100zł a 82zl? Nie sądze..
Co Ty tu piep..... o jakimś odprowadzaniu podatku? Nic nie było o tym mowy, vex nie odprowadza za nas podatku.
Ah te czytanie ze zrozumieniem..
Jakbyś nie wiedział to można podpisać umowę o dzieło,wypłąty co miesiąc i Vex juz za nas odprowadza podatek. "Typowy znafffca"
(21-01-2014 18:27)DawidFB napisał(a): A na moje pytanie odpowiesz? :>
Trochę lipton teraz z tymi wypłatami.
@lodzik496
czyli nie dostaje 100zł a 82zl? Nie sądze..
Co Ty tu piep..... o jakimś odprowadzaniu podatku? Nic nie było o tym mowy, vex nie odprowadza za nas podatku.
Ah te czytanie ze zrozumieniem..
Jakbyś nie wiedział to można podpisać umowę o dzieło,wypłąty co miesiąc i Vex juz za nas odprowadza podatek. "Typowy znafffca"
A gdzieś Ty wyczytał, że vex wprowadza umowy o dzieło "zajebisty znaffco"? Widzę, że coś Ci się uroiło w tym móżdżku.