Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj znowu próbujemy mecze piłki nożnej. Dość nietypowy, jak dla mnie zestaw typów, ale liczę na szczęście. Zobaczymy, co dziś pokażą nam te drużyny.
Kupon 1
Osasuna - Sociedad TYP X2Kurs 1.35
Ajax - Twente TYP 1XKurs 1.19
Lyon - St. Etienne TYP 1XKurs 1.32
Liverpool - Tottenham TYP +2,5/1Kurs 1.70
Fulham - Everton TYP +1,5Kurs 1.20
Wiadomo, że ryzyko jest, ale kto nie ryzykuje ten nie ma. A do rzeczy. Sprawdziłem mecze miedzy tymi 2 drużynami i w większości przypadków kończyły się one zwycięstwem Lyon lub remisem, tylko 1 był przypadek, kiedy to St. Etienne wygrał. Forma obu drużyn aktualnie jest podobna, więc trzymam kciuki.
Bardziej boję się o Liverpool, że nie wpadną 3 brami, ale zobaczymy
Dobra czas otrząść się z poprzednich porażek i wygra wreszcie coś. Tenis dobrze mi idzie, dlatego postawimy teraz na niego małą kwotę, ale mam nadzieję, że wejdzie.
Na dzisiaj wydaje mi się, że dość ciekawy meczyk, rozpoczyna się za chwilę po ciekawym kursie, warto zaryzykować, ja dobrałem do niego z rana jeszcze trochę tenisa, który już ładnie mi wszedł i podwyższył całą stawkę.
Valladolid - Real Madrid ilość goli 3.5 - powyżej KURS 1,90
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.