Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Zacznij zarabiać pod moimi skrzydłami. » [Prezent dla zarabiających]

Autor Wiadomość
Odp: Zacznij zarabiać pod moimi skrzydłami.
Sprawdź:
Co z tego ze ma male zarobki ?. Czytaliscie post? Duzo zarobil w easy sub, a to to samo.. ma duza wiedze, poradnik zwiezly i na temat :-) to ze malo zarabia na fires nie znaczy ze nie moze mentorowac :-)

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
RE: Zacznij zarabiać pod moimi skrzydłami.
@[asiorek] Masz całkowitą rację tak jak kolega przed Tobą. To, że w sygnaturze jest 100 zł to nie oznacza że jestem słabym mentorem. Ta kwota to zarobki z poleconych.
Czyli jego poleceni zarobili w dosc krotkim czasie w sumie 1000 zlotych... Malo????
Pomagasz , bo ja na czekam na pierwsze wskazówki mój nick to prololexx .
Wszystkich proszę kierować swoje wiadomości na GG: 9904938. Pozdrawiam.
Profesjonalna wiedzia i podejście. Człowiek zna się na rzeczy. Z tym mentorem na pewno nie stracicie czasu.
Dzięki za poradnik
Zobaczymy co z tego bedzie Smile
cholernie szkoda,że większość tych niszy wymaga dostępu do fb,a tam często blokują ;/
Admini niektórych stron są coraz bardziej wyczuleni na wszelkiej maści SPAM,a to znaczy,że trzeba zmienić target ;P

Aczkolwiek świąteczny prezent bardzo fajny ! Smile
Kto nie odebrał-polecam napisać do mentora.

Zarabiam sobie
Cytat:cholernie szkoda,że większość tych niszy wymaga dostępu do fb,a tam często blokują ;/

kwestia zalozenia nowego konta to naprawde niewiele czasu wiec nie uwazalbym tego jako problem
Odpowiedz