Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-12-2013 04:03)marcel_kk napisał(a): Jak masz problemy z zrozumieniem treści pisanej,
to poproś kogoś starszego o przeczytanie 1 posta.
Piszesz chyba sam do siebie, jakbyś nie zauważył ja założyłem ten wątek i nie ma on tytułu "Ile dostaliście za jednym razem z freebitco.in". Zgłaszam spam do moderatora.
edit: po za tym z tego co się orientuję zamieszczając reflink masz obowiązek zaznaczyć że jest to ref i dodać czysty link.
(04-12-2013 23:53)SilverNight napisał(a): dusigrosz Nie działą mi ten program tzw gdy załańczam wyskakuje okienki wiersz poleceń poczym znika po chwili ?
Jak mówiłem nie znam się na koparkach, poszukaj instrukcji w sieci.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2013 08:43 przez dusigrosz.)
(05-12-2013 08:28)socialblur napisał(a): Jeśli ktoś chce na tym zarobić to jedynie własna koparka inaczej jest to nabijanie kabzy komuś innemu, a sami dostajecie ochłapy
To prawda na reklamach nie da się dorobić majątku w szybkim czasie, chyba że ma się dziesiątki / setki refów którzy parę "groszy" zarobią dodatkowo.
Od 17 listopada trochę klikania i przepisywania CAPTCHA i na 4 piwa jest.
@dusigrosz, dalej chyba cierpisz na pomroczność jasną ?
Przeczytaj jakie pytanie zadałes w temacie?
Nic tam nie ma odnośnie konkretnego serwisu !
Dlatego kazdy odpowiada dowolnie.
No dobra, masz rację, w takim razie doprecyzowałem pytanie. Chodzi mi o sumę wszystkich zarobków zdobytych przez Internet, tymczasem odkąd napisałeś w tym wątku dostaję tylko informacje o tym jak zmieniają się stawki na stronie freebitco.in, co mnie mocno poirytowało. Wybacz, mam nadzieję że wszystkie wątpliwości zostały rozwiane?
Wypłaciło mi automatycznie dzisiaj z freebitco.in mam pytanie, a mianowicie kiedy BTC znajdą się w moim portfelu, który założony jest na blockchain? Jeśli mam portfel np. na blockchain to z innych serwisów nie wypłacę czy jest to obojętne?