Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! » Nareszcie prawdziwe proste zarabianie!

Autor Wiadomość
RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z PPA!
Sprawdź:
Nie ma haczyków Smile A wyglądać to będzie jeszcze lepiej.
A powiedz mi Karczu - jak stoicie ze stawkami? Są dość wysokie czy takie średniawe? Wink
A jest możliwość zawijania tekstu, a nie wyświetlanie całego?
Założyłem 2 blogi z 7 dni temu (plus-minus) i nadal nie są zindeksowane.
Wypinguj je lub zdobądź jakieś linki zwrotne Smile Z indeksacją blogów na WP akurat z reguły nie ma żadnych problemów.

PS. Zapraszamy na naszego bloga http://bloglock.pl po najświeższe informacje o BlogLock.net!

Hoł, hoł, hoł!

[Obrazek: mikolaj.png]

Z okazji nadchodzących świąt, nasz mały Święty Mikołaj ma dla Was prezent!

95% stawki do 24 grudnia 2013 roku!

[size=5]Jak odebrać bonus? Wystarczy, że w poście poniżej napiszesz swój login na BlogLock.net :-)[/size]

PS 1. Konkurs dotyczy także serwisu ShareBay.net - w celu odbioru prezentu zapraszamy do działu ShareBay.net Smile

PS 2. Mikołaj już czeka na Wasze loginy w gotowości do przydzielania wyższych stawek!

[Obrazek: IMG_61332.png]

Zapraszamy!
Ile wynosi ogólna konwersja?
Znowu ta sama sytuacja; założyłem nowy blog, biorę się za publikację po uprzednim stworzeniu postu i... nie mogę tego zrobić, bo znowu jest blokada, bo znowu treść uznano za spam, bo znowu /karczu/ musi odblokować funkcjonalności. To ja się skromnie zapytam - jak mam próbować zarabiać dzięki temu "super" narzędziu? Proszę mi nie mówić o inwektywach, bo bierze mnie zwyczajna kurwi...a na tą sytuację, a irytacja takim stanem rzeczy, każe mi po prostu mieć to w piźd....e
Qwik, ogólna z reguły nie schodzi poniżej 5% Smile Bywają dni, gdzie jest nawet szczególnie wysoka jak niektórym dobrze pójdzie.

kalutor, wszystko ze względu na to, że Twoje blogi są dość specyficzne, a dodatkowo wyglądają jakbyś sobie zaplecze pozycjonerskie robił za pomocą naszej platformy Smile Zwiększyłem limit wobec którego nie traktuje blogów jako spam. Powinno być już okej, a jeśli znów Ci zablokuje, proszę o informację.
Karczu, w żadnym wypadku nie robię sobie zaplecza do pozycjonowania, raczej poszukuję pomysłu. Kiedy go znajdę, skoncentruję się na nim, a pozostałe blogi usunę.
Odpowiedz