Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ClickBack - Kliknięcia Lubię to! wymieniaj na nagrody!
Sprawdź:
Punkty.zostają tylko kliknięcia się resetują codziennie o 00:00. Żeby zamówić nagrode musisz.posiadać wystarczającą ilość obu tych rzeczy [klikniecia i punkty]
Właśnie dostałem bana. Klikałem sobie lubie to, coś mi nie działało. Wyskakiwał Błąd a przy niektórych stronach przycisk Lubie to wgl się nie pokazywał. Napisałem temat na forum, poklikałem trochę likeów nagle mnie wylogowało a przy logowaniu wyskoczyło, że mam bana
Powiem wam tyle Wypłata jest całkiem inaczej niż myślicie trzeba nazbierać 200zł zeby móc wypłacić + wysyłają pit nagrody pieniężne sie sumują czyli np dzisiaj 50zł jutro 10 zł i tak do 200 :/ a dane tak czy siak musisz wypełnić nawet jak chcesz na PP.