Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-11-2013 20:29)Roxi5017 napisał(a): Pierwszy regulamin, który przeczytałam w całości
Heh, ja to samo
(23-11-2013 20:44)MixKosa napisał(a): Nie wiem czy dobrze rozumiem chodzi o legalnego Windowsa tak? to jeśli tak to ciekawe jak Tymek sprawdzi czy ktoś ma legalnego Windowsa czy nie ma legalnego, fakt połowa większa ma pirata.
Chodzi o programy typu Cheat Engine lub jakieś wtyczki do przeglądarek pozwalające manipulować czasem w jaki odpowiedziałeś na pytania
Cytat:Dziękujemy za przystąpienie do konkursu! Twój czas to: 103.82 sekund, odpowiedziałeś poprawnie na 8 pytań.
Trochę słabo, zapewne zwycięzcy będą mieli co najmniej 9 poprawnych odpowiedzi. Mogłem poświęcić więcej czasu żeby na wszystkie pytania dobrze odpowiedzieć
@Edit
Dopiero teraz zauważyłem, że jest ranking. No niestety, jedyne co mogę zrobić to życzyć powodzenia innym użytkownikom
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2013 21:08 przez WojaKk.)
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!