Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dostajecie nornalnie wyplaty? Zlecilem w piątek i do dzis dzien wyplaty nie ma.. :\ jak by nie patrzyl 24h minely.. dzial kontakt nie dziala, wiec nie mam jak napisac do admina, no chyba ze gdzies jest ukryty jakis email do niego czy cos. Co o tym myślicie?
(17-12-2013 11:20)asiorek napisał(a): Dostajecie nornalnie wyplaty? Zlecilem w piątek i do dzis dzien wyplaty nie ma.. :\ jak by nie patrzyl 24h minely.. dzial kontakt nie dziala, wiec nie mam jak napisac do admina, no chyba ze gdzies jest ukryty jakis email do niego czy cos. Co o tym myślicie?
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
w regulaminie jest napisane że można zlecić tylko jedną wypłatę miesięcznie, a jeśli zlecisz więcej to mogą ci jej nie uznac
(17-12-2013 23:35)kakalko4 napisał(a): w regulaminie jest napisane że można zlecić tylko jedną wypłatę miesięcznie, a jeśli zlecisz więcej to mogą ci jej nie uznac