(10-11-2013 19:03)thc19905 napisał(a): damianus627 a korzystasz chociaż z niego że tak piszesz
On powiedział, że nie jest polecana co jest całkowitą prawdą. Nie trzeba oddać komuś kasę i stracić by móc dopiero "nie polecać". Ogarnij się...
Z tą firmą od dawna były cyrki, o oszustwach pisano na portalach internetowych jak i nawet mówiono w telewizji.
Firma ta nie posiada zezwolenia Komisji Nadzoru Finansowego, więc wybacz... Tu link jak komuś nie chce się szukać:
http://bip.knf.gov.pl/?l=/Urzad_Komisji/...index.html (na tej liście z ostrzeżeniami jest chociażby słynny Amber Gold).
Jest mnóstwo firm w których można inwestować - od groma brokerów. Jakim trzeba być naiwniakiem by powierzać swoje pieniądze komuś kto ma takie opinie skoro jest tyle innych lepszych zaufanych firm?
Ale wiem, Ty jesteś specjalistą no i miliarderem co "udowodniałeś" w innym temacie. Ja niestety w stosunku do Ciebie zarabiam grosze, więc mogę się mylić, być może na temat tej firmy piszę bzdury, wiesz więcej skoro ty podcierasz się kasą i banki nie mają już jej gdzie mieścić

Jednak dobrze, że są na tym forum takie osoby jak Ty, tacy wielcy inwestorzy od których możemy się uczyć.
Pozdrawiam serdecznie!