Sprawdź:
Dzień 30
Właśnie przed chwilą, patrząc na własną sygnaturę dotarło do mnie, że zarobiłam na PPA ponad 1000 zł. Aż mi serce mocniej zabiło

Wiem, że dla starych wyjadaczy to jest "nic", ale na pewno nie dla mnie. I pomyśleć, że niespełna pół roku temu myślałam, że
zarabianie przez internet to ściema (lub żmudne klikanie w reklamy za 5 groszy dziennie).
Mało, że zarabiam to jeszcze uczę się nowych rzeczy, które na pewno przydadzą mi się w przyszłości, kiedy już zostanę "informatykiem". Dzięki PPA biję na głowę wszystkich szkolnych kolegów jeśli chodzi o wiedzę na temat pozycjonowania. Uczę się również rozwiązywać bieżące problemy różnych kategorii. Jedyne na co mogę narzekać to brak czasu w ciągu tygodnia, bo jeśli wracam do domu około 17 i popracuję chociaż te dwie godziny to nagle robi się 20. Prysznic, lekcje i nie zostaje mi zbyt wiele czasu dla siebie. Myślę, że nie jestem jedyną osobą na forum, która ma ten problem. Tyle zwierzeń z mojej strony.
Dzisiaj zrobiłam:
* Zupełnie nowy szablon do hacków z pewną ciekawą funkcją zupełnie mojego autorstwa,
* Drugi nowy szablon (na bazie pierwszego), ale tym razem dla ściągających,
* Dodałam jeden post na bloga wraz z filmikiem,
* Zaplanowałam jeden post do opublikowania,
* Trochę podziałałam w GSA,
107.36$/100$
Od kiedy przekroczyłam miesięczny cel trafiają mi się same pobrania z trzeciego świata (takie tam 10 centów za pobranie...)