Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 400zł (oferta bez obrotu)
(27-09-2013 15:14)Traw3k napisał(a): No, niestety. Regulamin mówi jasno "dowolny zakład live", dodatkowo wątpliwość wyjaśnialiśmy na czacie - czy tenis grany LIVE będzie zaliczony do kwalifikującego się zakładu, w odpowiedzi "Tak.".
Teraz Expekt wykręca się, że zakład nie spełniał wymogów. Regulaminowe wymogi spełniał, potwierdzenie na czacie otrzymaliśmy (piszę w liczbie mnogiej, bo ja pytałem o niejasności na czacie, a kolega ze swojego konta obstawiał) - zwrotu stawki niestety nie.
Sprawa jest aktualnie wyjaśniana mailowo. Poważna firma, jeśli regulamin jest niejasny - rozpatruje spory na korzyść klienta. Jeśli Expekt definiuje "dowolny zakład live" jako "dowolny zakład live z 3 możliwymi wynikami" - ja pozdrawiam w takim razie Expekt, a siebie wysyłam na kurs interpretacji. Choć - jak myślicie, kto powinien na niego pójść?
Zobaczymy, co teraz odpiszą.
Tylko od kiedy TENIS jest zdarzeniem z 3 możliwymi wynikami?
Admin, w Regulaminie jest napisane:
Kwalifikujący zakład to dowolny zakład pre-live na wydarzenie z co najmniej 3 możliwymi wynikami, dowolny zakład wielokrotny lub dowolny zakład live.
Wynika z tego, że tylko pre-live muszą mieć 3 wyniki.
Pozostaje dopytać mailowo, w sumie chyba faktycznie nastąpiła luka w regulaminie. Dlatego najbezpieczniej stawiać na piłkę nożną jeśli chce się skorzystać z cashbacku
Najbezpieczniej niech zmienią regulamin i nie wymigują się od odpowiedzialności te 400 zł to dla nich pikuś, a czytałem wiele opinii w internecie, że robią problemy z cashbackiem przez swój niedopracowany regulamin.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2013 17:12 przez diabloo07.)