Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pierwsze zarobki 125 zł w miesiąc na MyPay to były czasy 2 lata temu... teraz stawki akcji są śmieszne ale z 1000 zł zarobiłem Później zaczął się wypalać Mypay, zarobiłem troche na PPA jakieś 20$ i jeszcze na kilkadziesiąt $ na ProfitClicking.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2013 22:02 przez Utah.)
Na adf.ly pierwszy dzień coś tam "zarobiłem" ale do wypłaty było bardzo bardzo daleko
tak to wcześniej zarabiałem na robieniu grafik, tam pierwsza kaska za projekty wpadła po kilku/nastu miesiącach jak nabrałem umiejętności,
na ppa póki co nic
No z pół roku, conajmniej - zanim natrafiłem na wypłacalny program i w końcu dokonałem wypłaty, to było coś - pamiętam, że była to sieć afilacyjna novem, jakaś niezbyt wielka kwota, coś koło 150-200zł, ale banan na twarzy, bezcenny.