Jako że tutorem nie jestem, ale na PPA znam się dobrze to postanowiłem napisać do autora tematu o chęć przeczytania poradnika...
Moim oczom ukazał się dokument który jest napisany chaotycznie, i trochę bez składu i ładu.
Wyżej autor pisze że nie widział na forum tego sposobu, myli się.
Na forum była przedstawiana ta metoda nawet było pisane aby reklamować coś takiego np. na fanpage Manchester United - jeżeli ktoś zechce to niech sobie poszuka, bo temat jest dość stary a ja nie mam chęci ani czasu na grzebanie. Kto siedzi dłużej w PPA na pewno pamięta ten temat i sposób zarobku (który zresztą już nie sprawdzi się jak kiedyś).
Piszę ten post, nie w celu robienia opni czy "hejtowania", tylko ostrzegam potencjalnych użytkowników aby nie dali się naciągnąć i płacić za coś, co jest na forum w dziale ogólnym PPA.
/// Do autora tematu, napisałeś że jesteś uczciwy i oczekujesz tego od nas z zapłatą,
jednak widać że uczciwy do końca nie jesteś, bo każdy jeden z drugim może opisać coś co przeczytał swoimi słowami, i sprzedać.
Także nie oczekuj od kogoś zapłaty i uczciwości jak sam "lecisz w kulki"... To tyle odemnie w tym temacie, nie oczekuję od Ciebie odpowiedzi na ten post bo nie będę tu już nawet wchodził