Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ICharge:
Po tym jak przeczytałem i sam zobaczyłem skuteczność ICharge z niego zrezygnowałem.
Tak więc od jutra już nie będę tutaj zarabiał.
Kliki: 60
Leady: 1
Zysk: 7.00 PLN
Ogólny dzisiejszy zarobek - 7zł
Wkrótce pomyśle o sprzedaży FP #1 i FP #2,tylko jeszcze poczekam aż wpadnie troche lajków.Poza tym chciałbym zarabiać na czymś jeszcze,moze pomyślę nad EasySubem...albo PPI.
(23-11-2013 22:57)RiO32xz napisał(a): ładnie, ładnie fp te małe sobie zostaw i rozreklamuj i bedziie git ew zacznij wstawiac reklamy czy coś
Właśnie te małe FP zostawiam jeszcze,chcę zdobyć jeszcze kilka tysięcy dla nich,a ten fp #2 to poczekam jeszcze kilka dni aż liczba fanów wzrośnie i wtedy sprzedam.
Ile może być warty fp mający 20k fanów?
Dzisiajz ałożyłem 5 fanpage,trochę go podpromowałem,jakieś 15 minut.Ma ogromny potencjał,myślę że jak jutro przy nim posiedzę to będzie jutro 10k.
Przy pozostałych nic nie robiłem,fajnie ze FP #2 tak się rozwija.
Dzisiaj z fp nic nie robiłem,tylko lajki wpadały.
Jutro uzupełnie po ile teraz mają.
Szukałem tez sposobu na zarabianie bo myslę czy nie zostawic jednak ichz amaist spzredać.
FP się rozwijają, a ja się wziąłem za easy i fires.
Pierwszegoz arabiałem na easy,zlecilem od razu wypłate,nie wiadomo czy wypłacą także na razie nie zaliczam tych pieniędzy do zarobiony. 2 oraz 3 grudnia juz na fires
Mój cel na grudzień to jakieś 400zł