Sprawdź:
(08-06-2013 18:31)michael napisał(a): poza tym nie jestem taki ze chce kase czy cos od razu ..chcialem Pokazac m.in jak analizuje mecze siedziac tez godzinami przy tym i podajac tu na single jak i na lacznie badz jakis kupon z bledem.. bo teraz sa rozne opcje.. zalezy tez kto jaki budzet posiada
czekamy na reszte roztrzygniec moich typow:
17:00 Flota Swinoujscie - LKS Nieciecza over 2.5 1.95 ft: 4:1
2single:
18:30 Gambia - Ivory Coast 2 1.50 ft:?? ht: jest 0:1
3single:
18:00 St Patricks Athletic - Limerick 1 1.50 lub za mniejsza stawke 1(-1.0) 2.55 ft: 68min jest 2:0
4single:
19:00 Lugo - Ponferradina 2 1.55 ft: 28minuta jest : 1:0
5single:
20:30 Nanterre - Strasbourg 2 1.70 ft:???
mozna tez laczyc w double lub jakis kupon
i na ryzyko mozna to probowac:
17:00 Angola - Senegal x 2.95 ft: 1:1
i
2single:
Gabon - Kongo - x2 2.80 ft: 0:0
Przeczytalem od poczatku i po prostu smiech, teraz zaznacze to co jest wazne wiec przeczytajcie to wszyscy uztkownicy tematu
UWAGA NIE BIERZCIE OD NIEGO TYPOW, CZY BYL CHOC JEDEN UCZYCIWY UZYTKOWNIK KTORY BRL PIENIADZE?? NIE !!!
Jestem prawie pewny ze to jakis dzieciak ktory probuje zarobic sobie na szlugi czy chuj wie co, ma 14-16 lat. Chlopcze, mam niezly ubaw z tego co czytam. Cytuje: "chcialem Pokazac m.in jak analizuje mecze siedziac tez godzinami przy tym" zapewne siedzisz przy tym 10 godzin i czytasz o skladach, kontuzjach,humorach zawodnikow a nawet o tym w jakich majtkach zagraja... prosze cie, twoja analiza polega na ----> Wyniki.com, h2h, ewentualnie ostatnie mecze. Podajesz swoje typy a nie z zadnego zrodla po to zeby wzbudzic zaufanie ludzi, potem zaczac sciagac kase i nagle zniknac, od razu mowie
ODRADZAM Bylo juz na tym forum z 5 takich ktorzy tak robili, konczylo sie nie tylko na zwracaniu kasy, o nie nie, byla policja, dochodzenie, sciganie goscia. To nie sa zarty chlopczyku, jesli masz zle zamiary to juz rezygnuj, poza tym temat zgloszony do administracji zeby nadzorowali co tu sie dzieje, albo zamkneli temat od razu, zeby nie bylo nieprzykrosci, jak masz dobre zamiary to pokaz w koncu te screeny, wtedy wiele osob ci uwierzy, ale samo to ze sie tak wzbraniasz pokazania ich swiadczy o tym ze krecisz i cos tu smierdzi, tyle ode mnie, nie moge pozwolic na to zeby kolejny oszust wyludzal od ludzi pieniazki. Pozdrawiam i czekm na dowody.