Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
fiverr.com - opinie?

Autor Wiadomość
RE: fiverr.com - opinie?
Sprawdź:
AS7
Stać cie ? Lol
Jakoś tam wyskrobie te zaskórniaki Tongue
Chciałbym mieć takie zaskórniaki pokerface

Apropo Crork
Napisali mi zły artykuł (nie zdążyli w wyznaczonym czasie i tekst o koniach pokerface ), oddali kasę i napisali dobre. Smile
Pytanie do tych, którzy kupili pakiet od crorkservice za 79$ - jakie zmiany w wizytach zauważyliście po kilku dniach?
Dodają do jakiś stron z PR0 więc nie wiem czy to nie zaszkodzi bardziej niż pomoże. Własnie dostałem liste tych stron i masakra.
Mam pytanie odnośnie crockservice, oni pozycjonują bloga czy konkretną podstronę?
Widze, że kilka osób pokupywało i może ktoś jakąś opinie co do skuteczności wyrazić?

joseph, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
(22-06-2013 13:17)maciuus napisał(a):  Mam pytanie odnośnie crockservice, oni pozycjonują bloga czy konkretną podstronę?

1 kupiona sztuka = 1 URL
5$ za pozycjonowanie jednego URL ? I jak efekty panowie Jerk2 ?
(22-06-2013 19:39)As7 napisał(a):  5$ za pozycjonowanie jednego URL ? I jak efekty panowie Jerk2 ?

top 3
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: