Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
GSA - pozycjonowanie

Autor Wiadomość
RE: GSA - pozycjonowanie
Sprawdź:
pisz na gg 5188209 to powiem Ci co i jak, damy rade Smile tylko pisz pod wieczór bo pracuje Smile
jest jakiś crack do gsa ? nie mogę żadnego znależć
A mi przez ten Virual Box nie działa GSA. Raz zainstalowałem i chodził tylko 1 dzień. A teraz nic Sad Poradzicie coś?
Odp: RE: GSA - pozycjonowanie
(04-07-2013 14:24)Squall112 napisał(a):  jest jakiś crack do gsa ? nie mogę żadnego znależć

Nie ma i dobrze Wink przez to narzędzie jest lepsze.

Wysłane z Phone'a
Glosy: As7 (+1)
Dobrze że nie ma, poza tym stawiasz na wirtualnej maszynie i 5 dni masz jak działa bez przerwy a jak stopujesz maszynę to podziała z miech Big Grin
Ustawiłem, aby nie dodawało do PR poniżej 3, a jednak dodaje (nawet do N/A, 0...). Też tak macie?

xyourneyx, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2006 Jerk2.
GSA - pozycjonowanie
(13-07-2013 08:28)xyourneyx napisał(a):  Ustawiłem, aby nie dodawało do PR poniżej 3, a jednak dodaje (nawet do N/A, 0...). Też tak macie?

Należy zmienić dwie opcje w programie aby tak nie było. Z głowy Ci nie podam ale jest to na ich niemieckim forum i w moim poradniku.

Wysłane z iPada za kasę z Astrocash Wink
@Ciamciaj
Jesteś pewny, że w twoim poradniku to jest ?Bo szukałem i nie znalazłem a sam bym tego potrzebował bo mam ten problem.
Trzeba zaznaczyć "Skip sites with unknown PR" - dzięki ciamciaj

Ciamciajowi chodzi chyba o poradnik dla refów ;P

xyourneyx, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2006 Jerk2.
Jestem jego refem.
Zaznaczyłem to i dalej mam z PR "?" więc chyba jednak coś nie gra i dwie inne opcje też odznaczyłem, które znalazłem na tym forum od nich i dalej nic. Ciągle każde PR mi dodaje
Odpowiedz