Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak dla mnie kolejny serwis PPA która pcha się w coś co już jest przepełnione, zobaczymy czy będą mieli coś nowego i wartego uwagi bo stawki na pewno nie będą najlepsze skoro będą pracować w tylu
Ciekawe czy ten premium download będzie faktycznie wprowadzony czy tylko dla upiększenia bo akurat tej opcji polski serwis jeszcze żaden nie posiada.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2013 15:25 przez Skipi.)
(06-05-2013 15:23)Skipi napisał(a): Jak dla mnie kolejny serwis PPA która pcha się w coś co już jest przepełnione, zobaczymy czy będą mieli coś nowego i wartego uwagi bo stawki na pewno nie będą najlepsze skoro będą pracować w tylu
Ciekawe czy ten premium download będzie faktycznie wprowadzony czy tylko dla upiększenia bo akurat tej opcji polski serwis jeszcze żaden nie posiada.
No i właśnie zdradziliśmy pierwszą innowację, ale zostanie Ona wprowadzona kilka dni po starcie beta testów
(06-05-2013 15:43)Karczu napisał(a): Można wiedzieć jak będzie ona wyglądać? Bo to chyba nie do końca innowacja, albo bardzo słabe rozeznanie zrobiliście.
Innowacja na Polskim rynku PPA z tego co wiem, to prócz Nas tylko jeden serwis to ma, a Wy planujecie mieć. Co do działania to na razie nie będę pisał.
Będzie wprowadzony gateway, czyli coś takiego jak już mamy na HighCash.org. To nie nowość, ale jedna z wiadomości, które można czytać na równoległym forum.