Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@edit skrypt został poprawiony. Osoby, które zakupiły skrypt proszę o zgłoszenie się po aktualizację. Dodatkowo zmieniłem komunikat tak by wyglądał na realistyczny błąd.
Niestety nie mam dostępu do tego testowego bloga, ale tutaj: http://demo-mikoszi.cba.pl/test.php
Został zaktualizowany skrypt tam i można testować.
Cya = nie zostały złamane zabezpieczenia
Ominales zabezpieczenie... = no wiadomo ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2013 15:03 przez Mikoszi.)
Przecież jak ktoś wejdzie na bloga i wyświetli mu się error to chyba nie pomyśli "Pewnie ma zabezpieczenia, wejdę na proxy". Ponadto, jeśli ktoś na prawdę chce się dostać na bloga to i tak znajdzie sposób na ominięcie blokady więc nie ma sensu bawienie się w blokowanie wszystkich proxy świata
(04-04-2013 14:44)Mikoszi napisał(a): Ok, za chwile będzie poprawione.
@edit skrypt został poprawiony. Osoby, które zakupiły skrypt proszę o zgłoszenie się po aktualizację.
Niestety nie mam dostępu do tego testowego bloga, ale tutaj: http://demo-mikoszi.cba.pl/test.php
Został zaktualizowany skrypt tam i można testować.
Cya = nie zostały złamane zabezpieczenia
Ominales zabezpieczenie... = no wiadomo ^^
Zablokowałeś FireFoxa?
(04-04-2013 14:56)WojaKk napisał(a): Przecież jak ktoś wejdzie na bloga i wyświetli mu się error to chyba nie pomyśli "Pewnie ma zabezpieczenia, wejdę na proxy". Ponadto, jeśli ktoś na prawdę chce się dostać na bloga to i tak znajdzie sposób na ominięcie blokady więc nie ma sensu bawienie się w blokowanie wszystkich proxy świata
Właśnie chodzi o to żeby bloga zablokować przed polakami którzy kopiują nisze. Kiedy ja widzę taki komunikat, automatycznie uruchamiam proxy, bo wiem że to zwykła blokada.
Widzę, że chociaż jedna osoba rozumie o co w tym chodzi
@edit nie tyle co zablokowałem co dopisałem odpowiedni kod sprawdzający Nic nie jest zablokowane tak, żeby po prostu nie można było się dostać z danej przeglądarki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2013 15:01 przez Mikoszi.)
Oczywiście, już spotykałem się z blogami gdzie niby wp nie komunikował się z sql'em itd.
Ale w PPA logiczne jest że nic tak po prostu samo z siebie nie działa