Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-02-2013 15:43)HOLANDIIA napisał(a): Nie wypłacają jak ktoś kopiuje nie swoje artykuły wiem sam bo zarobiłem 150 dolarow i mi nie wyplacili
skąd ty te bajki bierzesz?
nie mogłes wypłacic mając 25$??
śmierdzi mi tu kłamstewkiem
akuratnie tutaj pisze prawdę odnośnie artykułów muszą być twoje napisane własnoręcznie, jeśli są kopiowane z google i innych miejsc to swojej kasy nie zobaczysz
co do kwoty o jakiej pisze się nie wypowiadam bo może tyle miał, a może i nie ale na temat artykułów taka jest prawda
jeśli twoje artykuły uznane przez nich zostaną za plagiaty to chodź zlecisz to kasy nie otrzymasz
(28-02-2013 20:26)aero2 napisał(a): Napisze człowiek tych artykułów i tak mu nie wypłacą, bo powołają się na punkt regulaminu.
Raz mi nie wypłacili, to już tam nie jestem.
Napisze człowiek tych artykułów... albo inni napiszą, a człowiek je weźmie jak swoje... - To jest różnica. Złodziejstwo, kombinatorstwo i machloje, to pozorne korzyści...