Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1. Wchodzę na stronę theassassins.pl/klikanie.php.
2. Przekierowywuje mnie na link adf.ly i po 5 sekundach klika skip ad.
3. Przenosi mnie na jakiś blog.
4. Przenosi mnie na theassassins.pl/klikanie.php.
5. Nic więcej się nie dzieje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2012 17:28 przez TheKysek.)
Działą bo skrypt lekko zmieniony
Na jakiś czas zostawiam widoczne strony/formularze na stronie do zbierania punktów. Jak coś będzie nie tak , to tam powinnien wyskoczyć jakiś błąd. Wtedy proszę Kliknąć na małpkę (Wyłączyć skrypt) a następnie cofnąć się do tamtej strony(używając wstecz) skopiować treść błędu i przesłac przez PW tutaj bądź przez kontakt w temacie podając "Błąd".
(21-10-2012 17:47)laterpl napisał(a): Działą bo skrypt lekko zmieniony
Na jakiś czas zostawiam widoczne strony/formularze na stronie do zbierania punktów. Jak coś będzie nie tak , to tam powinnien wyskoczyć jakiś błąd. Wtedy proszę Kliknąć na małpkę (Wyłączyć skrypt) a następnie cofnąć się do tamtej strony(używając wstecz) skopiować treść błędu i przesłac przez PW tutaj bądź przez kontakt w temacie podając "Błąd".
Dziękuję wszystkim za cierpliwość
A my dziękujemy za utworzenie wspaniałego serwisu!