Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
siedze na chrome i nie mam tych "Show Full Page Popup Ads", wiec zysk troche marny z klikania tego co wyskakuje z okienka... ktos ma taki problem? na firefoxie jest ok... z tym ze przyzwyczailem sie do chrome
O, a myślałem, że już nikt nie zagląda do tego tematu ;]
Jeżeli ktoś ma taki problem jak zon to niech spróbuje przy rejestracji podać maila z gmail.com, wtedy na pewno dojdzie, bo dość dużo osób miało taki sam problem, a powodem tego była polska domena pocztowa z wp.pl czy onet.pl i linki nie dochodziły po prostu.
Przez kilka dni serwis prowadził różnego rodzaju aktualizacje swoich baz danych i serwisu więc pojawiały się różne problemy z nabijaniem kasy, ale teraz jest już ok.
Jutro zlecam kolejną wypłatę z tego serwisu, więc pewnie w następnym tygodniu wstawię tutaj dowód wypłaty ;]
(18-01-2012 16:35)scofi16 napisał(a): O, a myślałem, że już nikt nie zagląda do tego tematu ;]
Jeżeli ktoś ma taki problem jak zon to niech spróbuje przy rejestracji podać maila z gmail.com, wtedy na pewno dojdzie, bo dość dużo osób miało taki sam problem, a powodem tego była polska domena pocztowa z wp.pl czy onet.pl i linki nie dochodziły po prostu.
Przez kilka dni serwis prowadził różnego rodzaju aktualizacje swoich baz danych i serwisu więc pojawiały się różne problemy z nabijaniem kasy, ale teraz jest już ok.
Jutro zlecam kolejną wypłatę z tego serwisu, więc pewnie w następnym tygodniu wstawię tutaj dowód wypłaty ;]
A co jak już zrobiłem konto i chcąc włączyć program wyskakuje mi problem z .NET ?
jakiego masz net frameworka ?
Dlaczego nie mam programu w rozszerzeniach chrome? program mam poprawnie zainstalowany i połączony z mailem Wyskakuje mi tylko takie coś --> http://screenshooter.net/3034768/bpprojr