Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-03-2010 14:53)amdzy napisał(a): no czegoś nie rozumiem... jeśli podpowiedz jest gdzie naro**** się QJ a QJ zamienię na Qday to odpowiedz to Polska? xD
Jedni mówią że to w Tunezji inni że jakaś strona internetowa jeszcze inni że to miejscowość w której założyli Qday i wychodzi jeden dupny bajzel... Mniej się po tych podpowiedziach wie niż się wiedziało
(30-03-2010 15:07)MareKSG napisał(a): Jedni mówią że to w Tunezji inni że jakaś strona internetowa jeszcze inni że to miejscowość w której założyli Qday i wychodzi jeden dupny bajzel... Mniej się po tych podpowiedziach wie niż się wiedziało
Bo w tunezji...pozniej jest kolejna odpowiedz i juz wiadomo tylko nie wiem jak wpisac z koncówka n czy z koncówka ie:>
amdzy regulamin sie kłania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2010 15:13 przez szulakaluble.)
ale i tak to co powiedziałem nie jest odpowiedzią bo ja tak napisałem i jest źle...
no i właśnie nie wiem czy to te miasto bo jeśli tak to piszę do qday o ten błąd
więc niech mi ktoś powie czy dobrze wcześniej napisałem i czy to te miasto