Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
- Liczba użytkowników na forum stale rośnie.
- Na dniach, do użytkowników sprzed reaktywacji zostanie wysłana wiadomość przypominająca o forum = WIĘCEJ UŻYTKOWNIKÓW! - Nowe logo wraz z headerem! - Usprawnione zabezpieczenia forum.
nie chciabyś scalić obu baz? wiem, że było by trochę kłopotów z podwójnymi kontami niektórych userów, ale w sumie dawna kopia jest ponad 2x większa od obecnej.
Myślałem już nad tym, lecz stwierdziłem że nie ma sensu...poza tym w tamtej bazie było dość trochę botów i multikont, teraz to jest o wiele bardziej pozabezpieczane, nie chcę teraz mieszać jak mam porządek na tym nowym.
Jednak, jak tak dłużej myślę to mogłbyś połączyć miałeś tam bardzo dużo tematów, masa zaindeksowanych linków poszła...
userów tez ponad 3000 więc na niszę jaką jest gta to całkiem sporo, szczególnie że gra jeszcze nie ujrzała światła dziennego
Ale większość tych userów to były boty bo nie miałem zabezpieczeń, a co do tematów to też całkiem zbędne bo wszystkie tematy były praktycznie sprzed trailera.
Tak więc nic mi z tamtego forum nie potrzebne.
Komu zależało to się zarejestrował, a jeszcze mailing pójdzie to już w ogóle.