Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja bym nie napalał się bo skrypt który działa na symulatorach to mam i ja a na real restockach juz nie chodzi, nie mówie że to na pewno fejk ale skoro CG testuje to radze wszystkim poczekać na efekt a nie wydawać 100zł a poźniej płakać że gość z 10 postami Was okradł, sprzedając nic nie warty bubel.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2011 10:01 przez Killer.)
Killer, na symulatorach stosuje się zwykła metodę odszyfrowania, też taką mogę stworzyć, na restocku mój skrypt jest już bardziej skomplikowany, ale OK dowiedzie się jego działania po restocku, sam wbijam na Macbooka.
W każdym bądź razie 2 sztuki jeszcze są.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2011 10:02 przez pozzzima123.)
ok i see the script in the video and this it's fake because if it's use OCR the script write the operation or direct result (but in the video i see the number its write one for time) and if the script work in another mode write all number in one time and not 2 first and in the second time another 2.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2011 16:01 przez kekkojoker90.)