Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pewnie wszystkim Wam nie bedzie zależało teraz na wyłacie,więc chociaż napiszcie czy kasa się zgadza i ilość zrobionych przez Was kont :-)
Ps.Pamietajcie, że po zapisie a przed usunieciem konta macie wyklikać reklamy.
Z poleconych jest 10% z tego co zarobicie, wiec i tak niewiele bedzie z tego zysku dla mnie :idea:
[ Dodano: 2009-04-13, 22:56 ]
Mozna konta już robić :idea: .Na wypłate czekałam 2 dni.
A nie lepiej zamiast tego klikania jedno konta albo dwa dla ciebie (10 centów) a reszta kont które ktoś założy dla niego :->
Nie trzeba będzie klikać i ty więcej zarobisz :-)
Ok.Jak tak chcecie to niech bedzie :idea: Wprowadzam limit każdy może założyć 5 kont.Żebym ja też coś z tego miała to dostajecie wypłate za 4 konta a kasa za te piąte zostaje dla mnie :-> :chytry: Ale jak wam nie sprawi to trudnosci to wyklikajcie przed usunięciem konta chociaż 1 reklame.Tak dla pozoru ,żeby tak wygladało jakby ci moi poleceni byli aktywni :chytry:
Ktos się już zapisywał :?: ? Nie mam nikogo nowego w poleconych :evil2: