Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mattys5 napisał(a):bo po zniknieciu Sniecha malo sie tu dzieje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obecnie mam niecałe trzy tygodnie do ważnych egzaminów, później wyjeżdżam na dwa tygodnie, końcówka szkoły i przez wakacje będę miał bardzo dużo czasu dla forum. :idea:
Wcale nie zniknąłem, bo bardzo często zaglądam i wszystkie posty mam przeczytane. Zmieniło się tylko to, że nie zawsze na wszystko odpisuję. :-P
Czekam do 20.15.Sama jestem ciekawa c\zy pojawi sie niespodzianka w stylu: MUSISZ MIEĆ 10DOLARÓW NA KONCIE ZEBY ZLECIĆ WYPŁATE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobra ja już wyklikałem. Ogólnie wyklikałem 24 reklamy :-). mala1969, musisz robić więcej takich akcji, nie musisz oddawać 100%, ale chociaż 75% zawsze każdy coś zarobi :-).