Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
hehe dobry myk mam xD start windowsowy mam ustawiony na gorze ekranu i jak walne tego surfa na dol to doslownie pokazuje mi pasek wysokosci max 10px i juz mi nie przeszkadza :-)
fusek napisał(a):nie uzywajcie tego bo nas wszystkich zbanuja;/
a co ty myslisz ze to cos przesyla dane jak czesto klikasz myszka itp ? :> z tego co widzialem w zrodle programu to tylko sprawdza czy jest ingerencja myszka/klawa ;]
mialem zamiar zminimalizowac wymiar okienka z reklamami na takie z samym paskiem o info ile kasy (bez banerkow) ale mi sie odechcialo bo egzam mam na glowie zwlaszcza ze teraz mam na vmware z tym taskerem ;]
bo trzeba i klawe i myszke ;] ja mam wchodzenie w start do notatnika napisanie slowa wylaczenie, poprzesuwanie ikonek i idzie jak zloto tylko czasami przyswiruje i mam 50okienek notatnika
Poprzez używanie takich programów w wielu surfbarach zablokowali Polaków. Coraz szybciej zbliżamy się do Chin niestety, jeśli tak oszukujemy. Weźcie pójdźcie do jakiejś realnej pracy to możecie kilkanaście złotych dziennie zarobić, a nie tylko o oszustwach myśleć. :/